En favorit just nu

2015-10-28 | 20:09:54


 
Jag har gillat Danny enda sedan Öppna din dörr i Idol 2006 och han blir bara bättre och bättre. Allt han står för gör honom till en magisk förebild för så många människor, speciellt ungdomar.
Den senaste singeln han släppte, Så som i himlen är bara så himla bra! Speciellt när han sjöng den i Idol i fredags!

20 frågor

2015-10-28 | 17:16:00


1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle välja att leva i då?
Gilmore Girls helt klart! Jag vill uppleva deras lilla stad där allt alltid är frid och fröjd och deras firande av högtider verkar var så mysigt:)
 
 
2. Vad ville du bli när du blev stor när du var liten?
Jag ville bli en av de yrkena som flest barn vill bli när de blir stora, veterinär! Jag älskade djur och det gör jag än idag. Hade jag blivit pushad att följa mina drömmar så kanske jag skulle vara påväg att bli veterinär nu.
 
3. Vilken var din favoritdoft när du var liten?
Jag kommer ihåg att jag fick en liten flaska parfym av mamma när jag var kanske 8-9 år som dokftade äpple. Jag var besatt av den parfymen jättelänge.
 
4. Om du var en stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
Hm, det var en random fråga. Jag tror att jag hade velat ligga i korsningen vid mitt hus. Där kan jag se alla jag tycker om, katter kommer och stryker sig mot mig men har jag otur så kommer hundar kissa på mig haha.
 
5. Du får reda på att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
Jag skulle spendera den tiden med människorna som betyder mest. Och pussa en kille ^^
 
6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
Jag tror att jag skulle vara längre fram i livet. Gjort mer som jag velat göra. Det känns som majoriteten av killar inte tänker lika mycket som tjejer gör. De bara agerar. Jag hade kanske haft körkort nu, en flickvän/pojkvän, flyttat hemifrån, läser på universitet, eller så är jag en jetsetter som har surfat på alla hav jorden runt.
 
7. Vilket är ditt favoritverktyg?
Det är en skruvmejsel som klickar när man skruvar så man inte behöver byta grepp hela tiden när man skruvar haha! Vet inte vad en sån heter.
 
8. Vad gör du om 10 år?
Då bor jag i egen lägenhet med sambo och bebis. Jobbar som journalist på Veckorevyn och har en av Sveriges störtsta Youtubekanaler.
 
9. Vilken är din bästa danslåt?
För det första, jag dansar aldrig, för jag kan inte dansa haha! Men en låt som får mig att dansa just nu är Hailee Steinfeld med Love Myself.
 
10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
Jag skulle sy klänningar i Jerseytyg! Sådana som sitte tajt runt bysten och sedan svävar ner.
 
11. Hur skulle du hantera om du vann typ 108 560 000 euro?
Detta är faktiskt något jag har tänkt på. Jag skulle köpa en ny bil till pappa, skaffa körkort, bygga ut och renovera huset, ge en del till min moster och kusin, ge till välgörenhet och resten att ha så jag kan leva resten av mitt liv. Jag vill inte göra stora saker och köpa en massa grejer. Det ända jag vill är att må bra. Att inte behöva bry sig om pengar är en stor börda och jag skulle bli överlycklig om den bördan försvann från mina axlar.
 
12. Vad tycker du om ordet hen?
Om man inte vet om det är en han eller hon som tex. skrivit en text så är det jättebra eller om en person inte identifierar sig med något av könen men jag tycker inte man ska tvinga någon att använda det ordet istället för hon eller han. Jag är en kvinna och jag är hon och henne.
 
13. Vilket är ditt bästa recept och varför?
Mitt bästa recept, hm, det är inte mitt men recept på min favoritmat är:
Fläskfilé och svamp med ädelostsås och sallad. Såå gott!!
 
14. Vad tycker du om köttkonsumtion?
Jag äter kött men ju mer jag får reda på hur djur behandlas så har tanken att bli vegiterian slagit mig många gånger. Vi borde nog börja äta mer vegetariskt ett par gånger i veckan.
 
15. Är du beroende av något?
Ja, Youtube och Saccone Jolys :)
 
16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?
All musik som jag jag lyssnade på under 90-talet och början av 2000-talet. För mig är musik förknippade med minnen så när man lyssnar på en låt kommer minnen upp.
 
17. Vad gör dig riktigt förbannad?
Mycket! Arrogans, mobbing, idioti, trångsynhet, orättvisa!
 
18. Har du något bra husmorstips?
Tandkräm ska tydligen ta bort dåliga lukter från händerna såsom fisk och vitlök haha!
 
19. Finns det någon reklam som du tycker är riktigt bra?
ICA-reklamen är den som jag tycker är ok annars gillar jag inte reklam.
 
20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
Jag tror nog att jag är ganska lik. Blyg, smart, snäll men har blivit lite kaxigare haha!
 
 
 
 

Oh deer

2015-10-28 | 16:06:00


 
Ett par dagar innan Halloween och min hjärna är full av en massa idéer på hur man ska kunna klä ut sig nu i helgen. Än så länge har jag gjort tre utklädnader och två har jag lagt upp på Youtube. Spindelväv, rådjur och ihopasytt ansikte (inte på Youtube).
 
Jag har faktiskt blivit inbjuden på en halloweenfest nu på lördag men jag vet inte om jag kan gå. Jag har även blivit bjuden att fira min fasters födelsedag och jag håller på att bli sjuk.
 
Varför blir man sjuk så fort det är lov? Har ju en massa planer!

RSS 2.0