Before:

2010-10-31 | 23:12:08


Imorgon ska jag sticka och färga håret hos en frisör. Det ska bli mörkchoklasbrunt med varma toner eller det är det jag vill det ska bli:)
Så här får ni före:

Sista dagen på Oktober!

2010-10-31 | 22:29:34


Ni har legat på latsidan idag med kommentarerna, me no like!
Det måste ni ändra på haha!


Måste bara berätta att sedan jag började använda Safari istället för Firefox så har jag märkt små men viktiga skillnader mellan dem båda. Att blogga går bättre på Firefox för att där kan man ändra storleken på bilderna efter man har laddat upp dem och man kan göra mellanrum. Det funkar inte att göra nått av det på Safari så jag kanske måste använda två webbläsare istället. Klödigt men om ni undrar vf det är streck i inläggen är det istället för nytt stycke :)

Idag har jag börjat rita som ni ser i inlägget under. Ingen bra vinkel på bilden btw. Den är mycket bättre i verkigheten. Jag har blivit bättre på att skugga på den här teckningen så det är ett stort plus!:)
Den är nästan färdig och då kommer jag skanna in den och lägga upp den bloggen så ni får se ;)
Jag har även lekt lite i photoshop. Kan Dee brukar säga att hon brukar ändra sina teckningar i photoshop och hennes är ju fantastiska så jag har testat lite. Jag kanske fattar lite men det krävs en massa övning!:)
Åh shit det är The big bang theory nu ju!!

RSS 2.0