HEMLIGHET

2011-05-31 | 23:52:20


Jag vet nått inte ni vet!!:P

Jag kom precis in på rummet och insåg att min säng är helt obäddad, orka!! Ska jag ta de nytvättade sängkläderna igen eller ska jag "spica" till det och ta andra sängkläder? That is the question!
Efter bäddningen ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag och mamma till Center Syd och shoppa skor, bälte och även ta en fika som jag lovade:) Hoppas jag hittar nått!








OMG!!

2011-05-31 | 14:42:44






Det är strålande solsken och tvätten torkar på noll-time men jag svettas bara av att sitta vid datorn. Jag tål inte värme alls. Jag älskar sommaren för då kan man bada men just nu är det 16 kalla grader i poolen. Det måste upp till minst 19 grader innan man kan bada tycker jag. Håller vädret i sig hela veckan blir deet kanske årets första bad till helgen, hoppas!:)




Sommaren har anlänt!!

2011-05-31 | 12:58:24




Äntligen är värmen här!
Hoppas det håller i sig till minst september men om det är fint på både studenten och midsommar så är jag nöjd med det. Det är nästan tradition att det ska vara dåligt väder på studenten/skolavslutning men iår ska det vara strålande sol:)

Eftersom det är så varmt så passar jag på att tvätta all tvätt jag har. Just nu tvättas sängkläderna och det betyder att jag måste hitta nya rena till sängen. Under tiden svalkar jag mig med min älskade fläkt och äppeljuice med massa isbitar i och har såklart musiken på hög volym ur högtalarna:)






RSS 2.0