A-M-A-Z-I-N-G-!

2013-11-27 | 18:27:00


 
Ett litet tips från mig till dig. Dessa chips är amazing! Så mycket smak och knapriga!

Julpapper

2013-11-27 | 15:24:00


 
Jag gillar mer julklappspapper som ser mer gammeldags ut än dagens gulliga plastiga papper.
När jag såg det röda på IKEA som dessutom bara kostade 9 kr så var jag tvungen att köpa det. Igår hittade jag två på Maxi för 10 kr styck som är samma gammeldagsinslagspapper. Mycket fint! Hade tänkt lägga mer tid på inslagningen i år. Tänker alltid så men sen så tröttna jag och bara slår in och det blir inte fint men i år ska det banne mig bli snygga paket, haha!

Jul på IKEA

2013-11-27 | 12:17:58


Denna veckan har det hänt så mycket och ändå har bara 2 dagar gått men eftersom jag aldrig annars gör så mycket så när det väl händer nått så blir det jättestort!
 
 
 
I måndags fyllde min mamma 50 år och henne firade vi på IKEA och åt julbord. Jag är inget stort fan av julmat egentligen men jag har aldrig ätit julbord förut och vi firade min mamma så jag följde med. Dessutom är ju IKEA en av mina favoritaffärer. Där man kan alltid hitta någonting. Just nu luktar mitt rum som ljusavdelningen på IKEA. Köpte en del till mig själv och en del som julklapp!
 
Julmaten var helt ok! Åt mest lax och skinka för jag avskyr sill! Vi gick fram och tillbaka flera gånger eftersom det var buffe så behövde man inte ta allt på samma gång. Där triggades min sociala fobi. Att behöva gå mitt bland folk med en bricka med mat och alla stirrar är mitt mardrömsscenario och jag fick göra det ett antal gånger. Vägen mellan vårt bord och buffen var inte kort heller.
Men det blev nästan som sån där kognitiv terapi för vid sista rundan var det inte lika farligt längre.
 
Efter maten gick vi ner på nedersta planet där man plockar varor själv och där började jag må dåligt. Jag hade huvudvärk, svettades och magont! Vid fyndhörnan sprang jag på toa för jag trodde jag skulle spy.
Halvsov hela vägen hem och gick och la mig direkt när jag kom innanför dörren för jag frös som in i bomben.
Jag sov i 14 timmar!
Jag vet inte vad som händer. Kan man bli sjuk av för mycket protein? Både en bra och dålig dag tyvärr men är nöjd över mina inköp!

RSS 2.0