TIGERMUFFINS

2014-10-27 | 15:35:22


 
Jag har bakat randiga tigermuffins och jag filmade det. Vill du se hur jag göra? Kolla in videon ovan!
 
Ingredienser:
2 ägg
1 ½ dl socker
125 gram smält smör/margaring
4 ½ dl mjöl
1 ½ tsk bakpulver
1 ½ dl mjölk
Vaniljarom
2-4 msk kakao
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret i micro eller på spisen. Häll smöret i äggen och sockret. Sikta/sila mjöl och bakpulver i en skål så du får ut alla klumpar ur mjölet. Häll de torra ingredienserna lite i taget och varva med mjölken. Häll i ett par droppar vaniljarom. Häll över halva smeten i en annan skål och häll i kakao i den resterande smeten. Häll smeten i två spritsar.
Sätt muffinsformar på en plåt eller i en muffinsplåt. Varva de två smeterna genom att spritsa en klick ovanpå den andra tills formen är fylld till hälften. Grädda i ugnen i ca 12 min.
 
 
 

"I can smell your scent for miles"

2014-10-25 | 14:21:32


 
Jag har helt och totalt besatt av Animal av Maroon 5! Igår satt jag och lyssnade på den på repeat. Videon är lite konstig men det spelar ingen roll för Adam Levins djurskrick väger upp det hela. Gåshud!

Gladast jag varit på länge

2014-10-24 | 15:14:00


 
 
Idag var sista dagen i skolan innan höstlovet och det är så himla skönt! Att man får vara hemma i en vecka och bara sova och ta det lungt haha.
 
Jag var så himla glad när jag åkte hem för jag har gjort alla uppgifter, jag har fixat med mitt schema så jag har slipper ha projektarbete och jag har lärarnas stöd denna gången. De vill att jag ska lyckas med detta och det känns så bra för jag har faktiskt gjort riktigt bra ifrån mig och fått bra omdömen och det känns så jävla bra! Får jag bara upp min närvaro till över 70 % så är det homerun!

Jag är så tacksam för alla lärare som verkligen är ett stort stöd för mig. Det bryr sig verkligen. Och jag är också tacksam för alla elever som är så snälla mot mig. Säger "hej" på morgonen eller "vi ses imorgon" slutet på dagen. Frågar hur jag mår och verkligen vill veta det. Det känns fantastiskt! Jag trivs verkligen och nu känns två år inte så långt längre.
 
 
 
 

RSS 2.0