Vf presentkort?

2008-12-30 | 21:23:03


På julafton får jag alltid presentkort på Center Syd av min farmor och farfar och det är ju bra för då kan man köpa vad man vill men i år fick jag presentkort på kappahl!! NEJ! säger jag bara:( Jag var där idag med min syster och skulle hitta något men inte ett dugg hittade jag som jag kunde köpa. Jag fick två hundra kr och kunde därför bara handla för så mycket. Men jag åkte hem med mina två hundra kronor i presentkort igen:/ Jag hittade ett par byxor men de kostade 345 kr och så mycket hade jag inte med mig:/:/ så det blir att byta med någon kanske:P eller så får jag vänta tills de får in nytt sortiment:D

jjaja:):)

XOXO, Sara


USCH!

2008-12-29 | 15:14:27


Nu är det måndag igen! Blää! Julen är över, snart nyår och nytt år. Efter det kommer tiden gå jättesnabbt så börjar skolan igen!!! NEEEEEEEEJ!!
Men det roliga är att det är bara två dagar att börja med och sen är det helg och jag ska sova över hos Amanda och ha film kväll:D

nu ska jag och handla!! Byebye

XOXO, Sara


Dan efter dan efter dan efter dan efter dopparedage

2008-12-27 | 23:32:43


Idag är det lördag, några dagar efter julafton. Det känns som julen 'r över men inte som det ska bli nytt pr. Jag är inte redo för 2009 än:/:)
Idag fick jag in den "nya" stora tv:en på mitt rum:) Det är mammas och pappas tv som ska stå på terassen egentligen men nu när det är vinter och kallt så får jag ha den:) Jag har en 21 tummare egentligen och detta är en 32 tror jag så det är stor skillnad ska jag säga.

Vi firade jul hemma i onsdes, mormor och morfar, ann-cha och oliver kom till oss:) Vi åt sen delade vi ut julklappar och sen åt vi gröt.
Jag fick: halsband, örhänge, pengar, två skivor, björn gustavsson dvd:en, magnet, parfym, bäddset m.m

Det var en trevlig kväll:)

Idag har jag kollat på Björn på den nya tv:en och sen på annat. Slappddagar har det varit dessa dagarna:) skönt:)
Mia kommer kanske hit imorogn, HHOPPPAS:)

XOXO, Sara

RSS 2.0