Varför!?

2009-04-30 | 19:30:37


Jag förstår mig icke på människor som ska såra människors känslor genom att säga olika ord till dem. Vad vill de uppnå?
Jag la in en bild på mig själv på bilddagboken och åter igen kom en massa blandad kritik i kommentars rutan som "Man the harpoons" och "knuppsäl" vad menar ni med det ? att vi som inte är smala är mindre värda och förtjänar att bli kallad en massa glåpord. Jag tycker inte det är rättvist. Många säger att människor som retar/mobbar är själva osäkra på sig själva men det tror inte jag gäller alla. Det e helt enkelt så att vissa människor är trångsynta och kan inte acceptera andra utanför den krets de själv är i. Skäms på er! Väx upp och lär er acceptera! Annars kommer ni inte själv bli accepeterade!


Valborg!

2009-04-30 | 19:15:32


God kväll everyone!

Ska ni fira valborg idag och kolla på elden? Inte jag, jag har aldrig kollat på valborgselden så det blir inte iår heller men vi har precis grillat kött och ätit en god middag:): det e alltid nått jue.

Poolen är igång med reningsverk och allt och nu ska bara solen göra resten så man kan bada. 11 grader är det i poolen nu och det e alldesles för kallt.

Under dagen har jag varit och handlat lite med mamma, jag köpte ett grattiskort och blommor till Mia och en godispåse till mig:)

Studebidraget kommer ut idag och när man har fyllt arton så får man pengar direkt in på sitt eget konto och vi hade glömt att säga till om mitt konto så idag kom en lapp med 1050 kr som jag ska gå till banken för att få och även säga mitt kontonummer:D vi körde till Swedbank men de hade stängt idag så det får bli på måndag istället:D:D

Hoppas ni har en underbar dag idag !KRAMTagen i Karlslundsparken:)

God kväll eller godnatt..

2009-04-29 | 23:42:11


..får tolkas hur ni vill. Det blev en jättesenmiddag idag. Pappa och Caroline körde til Willys för att handla färs så vi kunde göra egna hamburgare som vi senare skulle grilla. De körde vid 6 tiden och kom hem vid halv 8 så jag satte igång med dem och jag grillade för glatta livet tills det började ryka..det gör ont i ögonen som FAN! plus att det är varmt och man bränner sig. Nej nu blev det mcyket klagande så här kommer lite till... Kan Dee ritar SKITBRA! som jag har sagt innan och jag irriterar mig att jag inte har nån fantasi att komma på egna bilder! OHHH! Jobbigt..jag har börjat lära mig tekniker nu och jag vill göra häftiga bilder som är gjorda bara av mig!! och inte tagna från nån annan.

Imorgon ska jag försöka hänga med mamma till Maxi och köpa en påse godis för jag e SÅÅ godis sugen hahah! Vågar man säga så här..

Just nu kollar jag på Big Brother 2003 och det är så jävla bra med realityserier men snart är det slut för de går snart ut och då hoppas jag att de kommer visa de säsongerna som har gjorts efter det eller kommer med en ny! hihih;D

Nu ska jag kolla klart på B.B sen SOVA!

KRAMAR PÅ ER!!

RSS 2.0