Fjärde träningspasset denna veckan

2015-02-21 | 19:06:42


Lunch: Knäckemacka med fetaost och skinka. Fil med jordgubbar och honung. Te. Middag: Ungsbakad lax med pestopasta.
 
Oj, helt plötsligt så har denna bloggen börjat handla om mat och träning. Bloggen handlar om mig så det ju ganska logiskt att det kommer handla om det som jag lägger fokus på just nu. Jag tycker det är jättekul med träning nu och att äta nyttigare. Jag tränat 4 gånger denna veckan.
 
Idag var det Chiball på schemat och det var ett awesome pass. Måste erkänna att jag inte var peppad alls imorse men jag gick och är så glad för det. Det är både fysisk träning i form av Yoga och Pilates men även andningsövningar där man ska vara i nuet och bara andas. Det är jätteskönt. Jag ska prova det när jag ska sova! Efteråt fick jag en massa energi och det är jag inte van vid eftersom jag alltid är trött annars. Vill prova på mer haha.

Fetaost och skinka in my heart

2015-02-19 | 14:58:00


 
En sak som jag ätit mycket nu är husmansknäcke med fetaost och skinka på. Alltså denna kombon är gudomlig. Ni måste prova detta. Har ett ägg bredvid för det är gott och det är protein.
Måste försöka få in grönsaker på lunchen om jag inte äter lagad mat. Gurka och tomat ovanpå det skulle vara toppen. Varför tänkte jag inte på det innan?

RSS 2.0