Långhelg

2012-04-27 | 15:54:40Canon EOS 1000D

Idag trotsade jag min j*vla förkylning och gick ut i trädgården för att fotografera. Jag har inte gjort det på ett tag så jag glömde vissa inställningar. T.ex bländaren glömde jag ändå så jag fick gå tillbaka och fotografera om allt igen:/

Dåligt internet just nu, följ mig via twitter och instagram!
Vattendroppar

2012-04-23 | 17:18:11
Canon EOS 1000D

Det gick! För mycket länge sedan satt jag och knåpade på idén att fotografera vattendroppar i vasken med ett färgglatt papper bakom. Idén kommer från Jonna Erlandsson som gjorde en video på detta och jag var bara tvungen att testa för det blev så fint.
Idag fick jag tummarna loss. Skrev ut bilden, diskade allt i köket, tejpade upp bilden, satte kameran på stativ, skålar och fat i diskhon sen började jag fota. Det krävs mycket tid och tålamod för att få perfekta droppar och stänk. Jag tog nästan 200 bilder för att få ca 10 bra.

Hade lite tur att pappret blev blött i nederkanten för det blev riktigt snyggt!
Snabb uppdatering

2012-04-22 | 01:19:51Canon EOS 1000D

Jag skriver detta nästan halvt sovande. Just nu sitter jag och väntar på att min redigerade video ska spara klart snart.

Denna helgen har varit jätterolig! Igår var jag och min familj på min lillasysters skola och kolla på henne och hennes kompisar när de sjöng "Cough syrup" i en sångtävling. Hon var skitbra!! Det är den videon jag håller på att ladda upp nu.

Idag har jag varit på kalas. Min kusins son fyllde 1 år. Mycket bilder blev som ska redigeras och läggas ut på facebook! Mycket trevligt:)

Snälla video, spara någon gång! Jag somnar snart sittandes. Min nacke gör ont men tänk som skönt det kommer vara när jag lägger huvudet på kudden i en kall säng, längtar! SKYNDA DIG HIMLA FIL!!
RSS 2.0