I ♥ Johnny Depp

2010-07-31 | 23:00:43


Jag har alltid varit ett stort fan av Johnny Depp för vad han gör med sina roller är otroligt. Men han gör oftast filmer som inte riktigt visar honom som person. Hur han är, hur han rör sig. Sånt som jag tycker är jätteroligt att kolla på. I den här filmen fanns inte greenscreen, en massa smink och en annan värld utan det var en enkel med genial film. LOVE IT!♥
Han är såå söt i den filmen. Min favoritscen där han är som sötast är när han sitter på brevlådan och tror att han har blivit utsläng så skäms han och kollar under lugg, åh mitt hjärta smälter hahah!! ;)Benny and Joon

2010-07-31 | 22:49:19


Nu har internetet kommit tillbaka så nu kan jajg blogga igen.
Innan idag på femman gick Benny and Joon. Den handlar om en man som får ta hand om sin syster som är mentalt sjuk. En dag kommer Sam till stan och vänder hela deras värld upp och ned och gör den mycket ljusare. Sam är spelad av en ung Johnny Depp och han borde få (om han inte redan fått det) en oscar för denna rollen.

Han är helt otroligt bra. Han är roligt, sakerna som han gör är så bra utförst och minen när han leker med baguetterna i resaturangen är ju oslagbar haha! Har ni inte sett den så gör det.I detta klippet från filmen gör Johnny Depp konster med sin hatt, en näsduk och sin kropp.I detta klipp från filmen sitter dem på restauragen och ska äta. Johnny börjar leka med brödet och se vad ni får. Ett extremt rolig klipp och en oslagbar min.
SLÖTT INTERNET!

2010-07-31 | 17:32:18


Tjollahopp everybody!

Ja jag vet att jag inte har bloggat på ett tag nu men så här är det: Mitt internet suger i slutet av månaden. Det har tagit slut helt enkelt så eftersom jag ska på kalas imorgon så kommer mina diggiloobilder imorgon kväll eller på måndag :)

Nu ska jag in i duschen för imorgon hinner jag inte duscha innan kalaset
RSS 2.0