"He fired his six-shot to the wind and that child blew a child away"

2009-11-29 | 01:45:46


Heeej!
Klockan är just nu 01.43 och jag är uppe och lyssnar på Erik Grönwalls version av Skid Rows 18 and life. Det är där rubriken är tagen. Texten till den låter är sorglig. Men låten är himla bra.

Internetet är slött igen så det är därför det har tagit en dag för att göra ett inlägg men oroa er inte för på måndag kväll så ställs det om igen och då blir det fler inlägg.Imorgon blir det pluggning:(:)

GOD NATT

Ögon

2009-11-28 | 00:53:48


Jag är så varm!
Min bror eldar i vår kamin som håller huset varmt men han eldar så jävla mycket att det blir en bastu istället.
Not nice.
Jag ha suttit och kollat på videon som Kan Dee la upp tidigare idag där hon visar hon hon ritar ögon. Jag testade och jag kunde rita ett. Det blev inte lika fint men jag blev nöjd. Värre blev det när jag skulle rita vänster öga (Kan Dee visade höger öga) då blev det att hon skelar med ögat istället haha:)

Jag ska fortsätta öva på ögon imorgon när det inte är lika varmt. Imorgon kommer jag även skriva mitt 1000: onde inlägg. Ska klura på vad som ska skrivas i det inlägget:)

Såhär gjorde jag mina ögon innan jag visste hur man gjorde. Förövrigt en av mina fulaste kladd på öga:)

Sådana här ögon testade jag att rita idag och hjälp vilken skillnad haha:) Denna fina teckningen är ju ritad Kan Dee som alla vet vid det här laget:)Juryns val

2009-11-28 | 00:00:02


Nästa fredag så är det juryn som har valt låtarna till idolerna. En låt som de ska glänsa i och en som ska vara en utmaning. under eftersnack så avslöjades vilka låtar de skulle få glänsa i.

Erik ska få sjunga: Bryan Adams - Heaven <3


Calle ska få sjunga: Walking in Memphis

Tove ska få sjunga: Kylie Minouge - Can´t get you out ogf my head (tror jag ^^)

RSS 2.0