Stjärnskott

2011-09-29 | 22:43:40Molly Petterson Hammar - IDOL 2011

He-ree-gud!
Vilken röst hon har. Molly är med i IDOL 2011 som ni kanske redan vet och idag sjöng hon "A womans worth" i sista kvaldelen. Hon klår de andra med hästlängder så bra hon är. Och hennes ansikte är så vackert och när hon sjunger ser hon så gudomlig ut som iafall hon vore en gud. Med den pondusen och kraften i sina stämband så kommer hon gå långt. LOVE!Onsdagspromenad

2011-09-28 | 14:30:08Xperia X8

Tyvärr blev det bilder med mobilen idag också. Systemkameran är lite klumpig och tung att bära på när man inte är i bästa form. Men vad dum jag är, jag har ju min digitalkamera. Den är sämre än systemkameran men mycket bättre än mobilkameran, imorgon får den följa med ut!
Men jag tycker faktiskt inte att bilderna med mobilen blir så dåliga när man har redigerat dem lite med ett snyggt filter. I det här fallet: Filter-Filmeffekt-Biograf medel, i Photoscape.

Vädret är ju underbart idag också så det var himmelskt när man går där med musik i öronen. Tyvärr får jag ont i anklarna men det funkar ganska bra när man bestämmer dig för en punkt man ska gå till och koncentrerar sig på det. Då glömmer man nästan smärtan.

NU: DUSCHEN!
Onsdag

2011-09-28 | 13:19:32The Wanted - Glad you came

Hej!
Jag har precis ätit frukost. Eller det var för en timme sedan, jag är så seg men iallfall, det blev yoghurt och rostemacka med ett glas mjölk. Inte det godaste med det får duga.

Nu ska jag ut och gå och idag tänkte jag ta med mig min systemkamera ut så det blir lite bättre bilder än igår. Den är lite klumpigare så vi får se hur det går.

Check you later.
RSS 2.0