Orkar inte mer

2009-06-29 | 22:46:48


Nä nu fungerar ingenting på datorn på jag stänger av den och ska kolla på tv istället. Tror det blir Big Brother igen som vanligt vid den här tiden. Måste sova ut inatt för ska ju till Falsterbo imorogn med pappa och syster:)

God natt / Sara

Himmla internet!

2009-06-29 | 22:15:41


Nu har Andreas (min bror) streamat förmycket = använt intenetet för mycket och nu är det helt seeeegt! Jättejobbigt, det går inte att ladda upp bilder eller kolla på nån film AHHH!
 Men som tur är börjar den nya månaden på onsdag så då nollställts
internetet igen:)
Jag måste kolla på de två sista avsnitten av Desperate Housewifes som jag missade för ett tag sen.
Enligt typ ALLA bloggar så var det jättebra avsnitt

/ Sara
Hej igen mina vänner

2009-06-29 | 21:51:15


Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag i lördes att det hade hänt nått väldigt tråkigt och jag skulle berätta det igår men de blir idag istället. När vi kom hem från marknaden i lördes hittade vi vårt ena marsvin ute på terassen död. Min lillasysyter hade gjort rent han bur och ställt honom på bordet i skuggan för att få lite frisk luft. Sedan hade hon inte tänkt på att ta in honom innan vi åkte så solen kom och det klarade han inte av. Igår begravde vi honom i trädgården...hon var helt förstörs hela lördagen och jag grät floder:( Jag och syrran missade även det stora födelsedagsfesten för  pappa:( vilket är jättetråkigt!
   

VILA I FRID SOTIS!


(funkaade inte att lägga upp bilder)


Idag började dagen med att vi egentligen skulle åka till Falsterbo och bada men det blev inte så vi åkte till Biltema istället och handlade saker till bilen och sen stack vi till väla kollade runt och köpte mjukglass.

När vi kom hem hoppade vi i poolen som det var 23 grader i och skitskönt:=)


Har precis ätit marängswiss med jordgubbar  MUMS!


RSS 2.0