NYA BLOGGAR SÖKES!

2015-06-23 | 14:14:17


Jag är inne i en stor organisationsfas. Igår sorterade jag bort kläder ur min garderob, sängkläder och skönhetsprodukter och liknande ur byrån. Idag är jag inne på datorn och rensar bort videor och foton och lägger över de jag vill ha kvar på min externa hårddisk. För datorn mår så mycket bättre av det och jag hatar när det är rörigt och man inte kan hitta.
 
Det känns som detta är en fortsättning på det fantastiska år jag har haft. Jag har tagit tag i saker och försökt släppa rädslor som har tyngt ner mig. Detta är likadant fast med saker som jag håller fast vid utan anledning. Man blir så mycket lättare av att rensa ut allt man inte behöver så allt bra kan komma till ytan. Kläder och liknande som bara ligger och tar plats har andra mycket mer användning av än vad jag har.
 
Har dessutom gått igenom min instagram och bloglovin och tagit bort konton och bloggar som jag inte gillar längre.
Det är jätteskönt men nu ekar det lite tomt så jag har ett önskemål från er. Jag skulle bli superglad om ni skrev i kommentarerna er blogg och instagram så jag kan följa nya roliga personer!
 
Btw, gillar ni min nya header?

Bilder från Midsommarafton 2015

2015-06-21 | 16:08:00


 
Som jag skrivit innan så är Midsommar Sveriges inofficiella nationaldag. Vi klär upp oss och dansar runt majstången som grodor. Vi äter gudomligt god mat. Nypotatis, grillad fläskfilé med smak av rosmarin och vitlök, gräddfil, gräslök och såklart de supersmaskiga jordgubbarna till efterätt. Blommor är ett stort måste och vi hade blommor som växte i gräslöken på vårat bord.
 
"Åh helan går..."

GRWM: MIDSOMMAR STYLING!

2015-06-21 | 15:53:00


I fredags var det midsommarafton och jag lockade håret och sminkade mig och jag blev riktigt nöjd. Jag lyckades filma lite av det och har satt ihop det till en liten video. Hoppas ni gillar det! Om ni gillar det så skulle jag jättegärna göra en riktig video när jag sitter ner och gör denna sminkningen. Jag tyckte det blev fint!
 
HÅR
-Locktång : Rapunzel of Sweden "Beachwave"
-Värmeskydd: got2be "Gaurdian Angel" (Svarta flaskan)
-Hårspray: got2be "Rise and shine"

SMINK
-Foundation: Maybelline Fit me anit-shine stick, nr 115 "Ivory"
-Puder: Rimmel Stay Matte "Translusent"
-Bronzer: Rimmel Natural Bronzer, nr 002
-Rouge: Lóeral Le Blush "Apricot"
-Ögonbrynsgel: Maybelline Brow Drama, Dark brown
-Ögonbrynspenna: Maybelline Brow Satin, Medium Brown
-Ögonskuggspenna: Sumita "Champagne"
-Ögonskugga: Isadora eyeshadow quartet 20 "Classic brown" (Ljusaste bruna skuggan)
-Mascara: Maybelline, Lash Sensational Black
-Eyeliner: Max Factor Black
-Real Techniques: Buffing brush, Multitask brush och Base shadow brush.
 

RSS 2.0