Uppdatering på livet

2015-05-27 | 18:03:22


 
Hej mina fina små bloggläsare.
Jag har varit lite frånvarande på senaste tiden och det har varit jättetråkigt att se bloggen eka tomt. Skolan är snart slut (slutar 5 juni) och då hade jag tänkt ta tag i allt internetrelaterat igen. Även min Youtubekanal har blivit lidande. Det är just skolan som har varit mitt fokus de senaste två månaderna. Att få upp närvaron för att kunna gå en termin till hösten och det tror jag att jag har klarat av. I och med det så har jag lagt ned all min energi på alla skolarbeten som nu är klara och inlämnade. Jag känner mig jättenöjd!
 
Ovanpå skolan har jag fått Stämbandskatarr som är att stämbanden är svullna och inflammerade. Det har gjort att min röst låter väldigt ansträngd när jag pratar så ingen hör vad jag säger. Så tråkigt när jag hade tänkt börja göra videor igen. Ska egentligen inte prata över huvudtaget men det går inte så bra!
 
En annan tråkigt sak i mitt liv just nu är att mina ena katt opererades igår (tisdag). De tog bort hans ena öga då det var inflammerat och hade högt tryck. Bakom ögat hittade dem cancer. Så sorgligt och jag hoppas verkligen det fick bort allt så han kan leva ett bra liv många år till.
 
Just nu har han tratt och en rullad gasbinda på ansiktet. Vi ger han mat genom en spruta och han ska ha tre mediciner per dag. Stackars Findus!

RSS 2.0